300 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ! 

Mama Sandalyesi Nasıl Temizlenir? En Sağlıklı Yöntemler

baby-pera-mama-sandalyesi-1

Pandemi ile birlikte zeminlerin temizliği, yüzey temizliği daha da önemli hale geldi. Özellikle bebek mama sandalye temizliği ve tercih edilen dezenfektan – temizlik ürünleri de önem kazandı. Marka, içerik, fiyat ve bulunabilirlik bir tarafa; içeriğinin gerekli mecralarca sertifikalandırılmış olması, denetlenebilir olması oldukça önemli. Babypera, ecosert damgalı, sertifikalandırılmış ve denetlenebilir bir mama sandalyesi temizleyici ürünüdür. 


Bebeğiniz varsa mutlaka mama sandalyesi de vardır. Mama sandalyeleri annelerin en büyük kurtarıcılarından biridir. Siz mutfakta iş yaparken veya bebeğinize yemek yedirirken sizin en büyük yardımcınızdır. Bebeğinizin, günün çoğu zaman diliminde temasta olduğu bir yüzeyin temizliği de oldukça önemli. Mama Sandalyesi Temizleyiciler Nedir? Hijyen Nasıl Sağlanmalı? Tabi bebeklerin en çok vakit geçirdikleri ve üstüne üstük yemek yedikleri yer olunca mama sandalyelerinin temizlenmesi de önem taşıyor. Başta yapmamız gereken en önemli şeylerden biri günlük olarak silmektir. Döküntüleri kurumadan ve sertleşmeden önce temizlemek için koltuk alanını hızlı şekilde silin.

Bunun için ıslak bez veya toksik olmayan bezi kullanın ve tüm kıvrımları temizleyin. Bebeğinizi mama sandalyesinden kaldırdığınızda kalan kırıntıları elektrik süpürgesi hortumuyla çekin. Daha köşelerde kalan yerler için kulak pamuğu, kürdan gibi ince ürünlerden faydalanabilirsiniz. Sadece yemek esnasında değil, yaramazlık yaparken ve oyun oynarken çocukların en sevdiği hedeflerden biri mama sandalyesidir, işte bunu en iyi şekilde zahmetsiz temizlemenin yolu BabyPera Mama Sandalyesi Temizleyicisinden geçiyor. İnanamayacaksınız ama mama sandalyesi temizlemek, Google yöntemlerinden daha da kolay...

Evde dışarda herzaman yanınızda taşıyabileceğiniz bu ürün ile mama sandalyelerinin hijyeni için çok uğraşmanıza gerek yok. Bebeğiniz yiyecekleriyle oynuyor ama oyuncakları ağzına götürüyor değil mi ? Babypera Mama Sandalyesi Temizleyicisi İçeriği Bitkisel kaynaklı ve ecosert kurumu tarafından sertifikalandırılan özel bileşenler kullanılarak hazırlandı.

Babypera Nasıl Kullanılır?

Babypera, özellikle bebeğinizin sıklıkla haşır neşir olduğu oyuncuları , oyun alanları , yemek masası gibi alanlarını temiz tutmak hepimiz için çok önemli. Hayatınızı kolaylaştırıcak BabyPera Mama Sandalyesi Temizleyicisi bitkisel kaynaklı ve Ecosert Sertifikalı özel bileşenler kullanılarak formüle edilmiştir. Parfüm içermez, durulama gerektirmez. Mama sandalyesi , oyuncak ve sert yüzeylerde güvenle kulllanılabilir. Ürünü temizlenecek yüzeye püskürtüp temiz bir bez veya kağıt havlu yardımı ile kurulayınız.


Babypera Mama Sandalyesi Temizleyici – Ecosert Taşıyor: Nedir? Neyi Garanti Eder?


ECOCERT, uluslararası “Organik Sertifikalar” sağlayan en önemli organizasyondur. Standart kuralları en sıkı olan kurumdur.

Üretimin tamamını, üstelik her aşaması denetleniyor.

Kullanılacak bitki yetiştirilirken, toplanırken, temiz suyla sulanırken, formül oluşturulurken, dolum aşamasında, paketlenirken, ambara konulurken…

ECOCERT sertifikası, denetlenebilir ve tüketicilerin talep kuyrukları oluşturduğu, uzun bir prosedürden sonra verilen; ürünün A’dan Z’ye kadar çevreye karşı saygılı tutumuyla titiz, ideolojik bir bakış noktasındadır.


 

ECOCERT, sertifikası olmak isteyen bir organik ürün şu kuralları yerine getirmek zorunda. Yani Ecocert standardı şöyle belirlemiştir:

1-  En az % 95 bitkisel ve doğal maddeden oluşmalı.

2-“Negatif” listesine dâhil olmayan sentetik maddeler  %5 ile sınırlı olmalı.

 

ECOSERT’te Olmayan Ürünler

 

ECOCERT negatif listesi: (içerikte asla olmayan demektir

 

PEG emülgatörler.
İzopropil miristat
SLS, Mineral yağlar, silikon
Carbomerler
Parabenler.
Sentetik parfüm ve boyalar.
Propilen glikol
Yağlı alkoller ve asitler
 

 

 

Etiketler: mama sandalyesi temizleyicisi
Kasım 24, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR

KAMPANYA