300 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ! 

MediperaBlog

  • Ekim 02, 2023

    Nüfus yoğunlaştıkça, hava kirlendikçe özellikle yeni doğan bebeklerin en büyük düşmanı akciğer rahatsızlıkları ve dolayısıyla astım rahatsızlığı. Astım, kronikleşebilen ve hayat boyu çocuğunuzun taşıyacağı bir yük anlamına geliyor. Oyun alanları, okullar kısacası çocuklarınızın halı kiri ve akarlarla baş başa kalması astımı tetikleyebilir. Bebeklerinizi astımdan korumak için Medipera'dan çeşitli tavsiyeler; buyurun!

    Medipera’dan Tavsiyeler Bebeklerinizi Astımdan Koruyun
  • Ekim 02, 2023

    Renkler Bebeklerinizi Nasıl Etkiliyor?
  • Kasım 24, 2020

    Mama sandalyesi temizliği, çocukların en sık temas sağladığı mama sandalyeleri, özellikle pandemi süresince yardımcı ürünlere kaldı. Babypera mama sandalyesi temizleyicisi, organik bileşenlerden oluşan ve ecosert ile sertifikalandırılan bir üründür. 

    mama sandalyesi temizleyicisi
  • Haziran 22, 2020

    Koronavirüs döneminde daha da yakından tanıdığımız antibakteriyeller ve dezenfektanlar aslında nedir? TC Sağlık Bakanlığı'nca, dezenfektan alırken hangi detaylara dikkat etmeliyiz? BİYOSİDAL ruhsatlı dezenfektanlar ve diğer ruhsatları taşıyan ürünler daha güvenilir. Çeşit çeşit dezenfektanlara ve kullanım alanlarına genel bir bakış.

    dezenfektanlar
  • Nisan 08, 2020

    Antibakteriyeller, dezenfektanlar ve antiseptikler Koronavirüs (Covid-19) sürecinde ne kadar etkili? Herhangi bir dezenfektan ya da antiseptik satın alırken nelere dikkat etmelisiniz? Biyosidal ruhsatı gibi çeşitli sertifikalara dikkat etmeniz gerekiyor. Talep artıkça; "merdivenaltı" ürünler ortaya çıktı ve halk sağlığını tehdit ediyorlar. 

    antiseptik
  • Şubat 12, 2020

    Antibakteriyel el jelleri, el antibakteriyelleri ne kadar gündemde kalıyorsa, üzerindeki tartışmalar o kadar daha devam ediyor. İşe yarar mı, faydalı mı yoksa zararlı mı, sorularının yanısıra içerikleriyle ilgili pek çok tartışma var. Güncel tartışmalar ve çalışmalar gösteriyor ki; el dezenfektanları virüslerden korunmanın etkili yollarından bir tanesi. Seyehat esnasında alternatifsiz, medikal kullanım konusunda güvenilir ve ev kullanımında ise iyi bir destekçi.

    el dezenfektanları
  • Şubat 11, 2020

    Yeni Korona virüs ilk defa 29 Aralık 2019’da, Çin’in Wuhan şehrindeki deniz ürünleri ve canlı hayvan satan bir markette çalışan 4 kişide ve aynı günlerde bu marketi ziyaret eden çok sayıda kişide akciğer infeksiyonu (pnömoni) bulgularının tespit edildiğinin açıklanmasıyla gündeme geldi.

    coronavirüs
  • Şubat 11, 2020

    Evlilik sonrası, ilişkinin sağlıklı yürüyebilmesi için çocuk yapma ya da aile planlama aşamaları da oldukça önemli. Çoğu ilişki ve çoğu evlilik yanlış aile planlama ve çocuk yapma planlamaları dolayısıyla yarıda kalyor. En önemli etkenlerden bir tanesi de çocuk yapma çabalarının sonuçsuz kalması. Peki, yiyeceklerin doğurganlığı ne şekilde etkilediğini hiç düşündünüz mü?

    doğurganlık
  • Şubat 03, 2020

    Antibakteriyel jel kullanımının riskli taraflarından bir tanesi, elleri yıpratması, hassas ciltlerde ise çatlama oluşmasına sebep olması. Losyon formülü sayesinde hassas ciltlere uygun formüle dilen Konix antibakteriyel el jeli, anlık etki ederek pek çok mikroorganizmaya karşı kısa sürede etki sağlıyor. 

    konix
  • Şubat 03, 2020

    Toifresh, 1 litrelik ve 30 ml’lik formlarda pratik kullanımlı bir klozet kapağı temizleyicisidir. Özellikle seyehat şartları düşünülerek tasarlanan 30 ml ambalajlı Toifresh, anlık etki sağlayarak bakteri, mikrop ve virüslerin yayılmasını ve taşınmasını durdurur. Kokusuz olmasıyla da koku hassasiyeti barındıran kişilere herhangi bir etki oluşturmaz.  Salgın hastalıkların daha da aktif olduğu dönemlerde bakteriler ve mikroplar daha kolay bir şekilde ürür, yeni hastalıklara yol açar ve ardından sık temas edilen bölgelerden yayılması kaçınılmaz hale gelir.

    toifresh
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR

KAMPANYA